Mød dine kunder, det gør vi!

01

Personligt møde

Hvis du gi’r kaffen, kommer vi til snakken, uanset hvor i landet din virksomhed hører til. Du er også velkommen til at kigge forbi. Helt uforpligtende vel og mærket.

02

Design-processen.

Vi gennemgår din nuværende designprofil, og giver vores bud på forbedringer. Hvis du starter fra scratch, starter vi med at sætte os grundigt i dit sted og skabe en forståelse af din virksomhed og din målgruppe. Herefter får du unikt og gennemtænkt design, som du selv kan stå inde for.

03

Strategisk analyse.

Vi ser på din tilgang til din målgruppe, og hvordan du griber dit kommende eller nuværende forbrugermarked an. Vi baserer vores rådgivning på solid erfaring og en god forståelse for mange forskellige forretningsområder, og vi lytter naturligvis til dine egne erfaringer med markedsføring. På den baggrund udformer vi en konkret og udførlig plan for, hvordan du bedst markedsfører dig. Vores mål er at sikre dig mindst muligt kaos og maksimal profit.

04

Online/Offline markedsføring.

Hvor skal du reklamere for din virksomhed? Hvor er dine kunder? Hvordan skaber du opmærksomhed? Skal du bruge facebook, Instagram eller LinkedIn? Vi giver dig overblik over de muligheder, som giver dig den mest effektive markedsføring inden for rammerne af dit budget.

Det handler om kendskab, fokus og dine kunder

Hvad er egentlig effekten af et logo, en hjemmeside eller et design? Svaret afhænger af det engagement, der bliver lagt i skabelsen af de visuelle virkemidler. Med en skræddersyet løsning vil det visuelle udtryk underbygge det, du gerne vil have, at lige netop din virksomhed skal være kendt for. Det er det, vi forstår ved brand value.

Visitkort, flyers, brochurer, skilte, firmatøj, bildekoration – you name it!
Vi klarer det hele for dig. Både design, tekst og den efterfølgende proces med tryk af emner til print, hosting af hjemmesider og markedsføring. Meget kan vi selv, og andet udfører vi i samarbejde med profesionelle fagfolk, der kan deres håndværk. Derfor tør vi godt påstå, at du kun behøver at handle ét sted, når det gælder om markedsføring. På den måde kan du holde fokus på det, du er bedst til.

I takt med, at mere og mere foregår online, bliver en stærk visuel identitet stadigt mere vigtig. Du har sjældent mulighed for at se potentielle kunder i øjnene eller tale med dem i telefonen, før de har været en tur forbi din hjemmeside eller set din firmabil i trafikken. Derfor er det afgørende, at din visuelle identitet udstråler professionalisme og imødekommende. Det er sådan, vi kan være med til at skabe nye kunder til din virksomhed.

Ram plet

Udseendet tæller. Godt design har en positiv påvirkning af menneskers underbevidsthed, men kun når det kommunikerer de rigtige budskaber. Derfor gennemgår frem/ad en proces med alle kunder, hvor vi klarlægger ønsker for design og karakteristika for målgruppen. Det er sådan, vi sammen skaber et visuelt univers, der omfavner dine kunder.

Kendskabsgrad

Branding, image og goodwill. Måske har du hørt ordene før, men hvad betyder de? Og hvordan kan du bruge dem til at øge kendskabsgraden blandt de potentielle kunder? Kontakt os og lad os forklare det hele over en kop kaffe. Det koster ikke noget.