Skab vækst og differencer dig fra dine konkurrenter. Jeg styrker din forretning via grafisk produktion, kreative koncepter, visuel identitet og brugervenlige webløsninger.

Visuel identitet

Logoet er virksomhedens ansigt og kroppen er jeres visuelle identitet. Det danner fundamentet for virksomhedens værdier.

Vi sætter os grundigt ind i, hvem du er, hvad du vil med din virksomhed, og hvem dine kunder er. Det er sådan, vi rammer plet. Og så gør det vel ikke noget, at vi giver dig kompetent sparring på alle punkter i din markedføring med i prisen. Både på opgaver online og til print.

Skal vi hjælpe dig?

Kreative koncepter

Freelance grafiker der brander for de gode ideer, jeg hjælper jer med nye tiltag eller omstilling af virksomheden og sørger for at kommunikationen til kunden er knivskarp.

Vi lever i en tid hvor konkurrencen om kunderne skærpes og hvis I forsvinder i mængden kan det have en negativ effekt på bundlinjen. Sammen med jer skaber vi et unikt univers der med garanti vil få jer i forreste række.

Skal jeg hjælpe dig?

Grafisk produktion

Visitkort, flyers, brochurer, skilte, firmatøj, bildekoration – you name it!
Jeg klarer det hele for dig. Både design, tekst og den efterfølgende proces med tryk af emner til print, hosting af hjemmesider og markedsføring.

Meget kan jeg selv, og andet udfører vi i samarbejde med professionelle fagfolk, der kan deres håndværk. Derfor tør vi godt påstå, at du kun behøver at handle ét sted, når det gælder grafisk produktion.

Skal jeg hjælpe dig?

Webløsninger

Din hjemmeside er dit største udstillingsvindue. Det er her, førstehåndsindtrykket bliver skabt. Det er her, du har chancen for at adskille dig fra dine konkurrenter. Og for at gøre nysgerrige besøgende til kunder i din virksomhed.

Derfor designer fremad hjemmesider, der er unikke i deres udtryk, men som samtidig er simple at vedligeholde. Jeg koder selv, så resultatet bliver som tiltænkt. Jeg vægter brugervenligheden højt, og arbejder naturligvis kun med design, der fungerer lige så godt på mobilen som på computeren. Se mine foreningsløsninger i samarbejde med DGI her.

Skal jeg hjælpe dig?

Foto, video- & droneproduktion

Et billede siger mere end 1000 ord… Og ja den er god nok. Det tager potentielle kunder to sekunder at danne sig et indtryk af jer. Dårlige billeder fra mobilen eller vidt forskellige personalebilleder gør at kunden allerede er videre til konkurrenten. Et professionelt og ensartet udtryk skaber vækst og forretning. Et samarbejde med en fast foto- og videograf løfter førstehåndsindtrykket til øverste hylde for besøgende på jeres hjemmeside eller andre medier.

Skal jeg hjælpe dig?

SoMe

En overskuelig og realistisk plan er nøglen til at få succes med markedsføring. Med en solid erfaring med markedsføring, en stor forståelse for forskellige forretningsområder og en sund respekt for dit budget er frem/ad den samarbejdspartner, der kan guide dig igennem de mange muligheder for at give din virksomhed opmærksomhed.

Skal jeg hjælpe dig?

Sådan løser vi din udfordring

→1

Personligt møde

Hvis du gi’r kaffen, kommer vi til snakken, uanset hvor i landet din virksomhed hører til. Du er også velkommen til at kigge forbi. Helt uforpligtende vel og mærket.

Udseendet tæller. Godt design har en positiv påvirkning af menneskers underbevidsthed, men kun når det kommunikerer de rigtige budskaber. Derfor gennemgår frem/ad en proces med alle kunder, hvor vi klarlægger ønsker for design og karakteristika for målgruppen. Det er sådan, vi sammen skaber et visuelt univers, der omfavner dine kunder.

→2

Den kreative process

Den kreative process er vores DNA, det er her vi gør forskellen i forhold til andre bureaer. “Kreativitet er intelligens, der har det sjovt.” Citat: Albert Einstein. Det er præcis den opfattelse vi stræber efter hver gang – det skal være sjovt for jer og for os.

Hvis du starter fra scratch, starter vi med at sætte os grundigt i dit sted og skabe en forståelse af din virksomhed og din målgruppe. Herefter får du unikt og gennemtænkt design, som du selv kan stå inde for.

→3

Præsentation og færdiggørelse

Vi præsenterer vores løsning via flotte og overskuelige slides som I efterfølgende kan præsentere for bestyrelsen eller ledergruppen. Vi kommer også gerne forbi og præsentere vores løsning så der ikke opstår miskommunikation i virksomheden. Det er også her vi drøfter evt. rettelser/tilføjelser. Det kalder vi korrekturgange. Vi plejer at ramme plet første gang, hvis ikke er der op til 3 korrekturgange inkluderet. Og vi er først tilfredse når I er tilfredse.

→4

Eksekvering og relation

Hvor skal du reklamere for din virksomhed? Hvor er dine kunder? Hvordan skaber du opmærksomhed? Skal du bruge facebook, Instagram eller LinkedIn? Vi giver dig overblik over de muligheder, som giver dig den mest effektive markedsføring inden for rammerne af dit budget.

Vi ser på din tilgang til din målgruppe, og hvordan du griber dit kommende eller nuværende forbrugermarked an. Vi baserer vores rådgivning på solid erfaring og en god forståelse for mange forskellige forretningsområder, og vi lytter naturligvis til dine egne erfaringer med markedsføring. På den baggrund udformer vi en konkret og udførlig plan for, hvordan du bedst markedsfører dig. Vores mål er at sikre dig mindst muligt kaos og maksimal profit.

Jeg er også klar til at hjælpe dig – book et gratis møde og bliv klogere på hvad vi kan gøre dig og din virksomhed.