VORES PROFIL.

Fremgang og vækst er synonymer til fremad. Derfor hedder vi netop det.

Her sætter vi os godt ind i kundernes behov og forretningsområde, og intet er tilfældigt, når vi hjælper dig med det grafiske, strategiske eller med kommunikation til slutbrugeren. Hos os er råd, vejledning og sparring en selvfølge, som ikke koster ekstra.

Mød Vores team

Kenni Holdt

Grafisk designer

Grafisk designer

Vi tilbyder design, strategi og webløsninger til alle, men vores største kompetence ligger i at hjælpe nystartede samt små og mellemstore virksomheder.

Vi er et full service-bureau, som hjælper din virksomhed med alle opgaver inden for markedsføring. Det kan vi gøre, fordi vi samarbejder med trykkerier, bildekoratører, Google SEO-bureauer, tekstforfattere og eksterne programmører, når behovet er der. Kontakt mig gerne og hør mere om os, og hvad vi kan gøre for dig.

 

 

Tine bagger

Projektkoordinator

Projektkoordinator

Med fokus rettet på processen, overholder vi deadlines og informerer dig hele vejen frem mod målet.

Vi sætter en ære i at kunden kan realisere de visioner, der skubber virksomheden fremad. Derfor effektivisere og strukture vi prosessen fra start til slut så du som kunde har fuldt overblik via et højt informationsniveau. Tryghed løfter samarbejdet og skaber et tillidsbånd der gør at opgaven bliver en succes.